SIGUE MI PÀGINA DE FACEBOOK GIRONA

OFERTES D'OCUPACIÓ I CURSOS A GIRONA AVUI

ÚLTIMES OFERTES D'OCUPACIÓ PUBLICADES

martes, 30 de diciembre de 2014

Veure ofertes de feina, treball a Girona, Catalunya: Ajuntament, municipi, Infojobs, Adecco, Infoempleo, Randstad, Manpower, Linkedin, SEPE, portal, web, Inem, oficina, virtual, pla, taller, fira, llançadora, província, Servei d'Ocupació de Catalunya, etc.

Conveni al Gironès per contractar nou persones aturades sense prestació

30.12.2014 | 07:48 Veure notícia original en aquest enllaç
L´alcalde de Banyoles fent entrega dels diplomes de la Casa d´Oficis.
L´alcalde de Banyoles fent entrega dels diplomes de la Casa d´Oficis. 
El Ple del Consell Comarcal del Gironès ha aprovat un conveni amb els ajuntaments de Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Fornells de la Selva, Llagostera, Sant Julià de Ramis i Sarrià de Ter per al desenvolupament del Programa Treball i Formació per a persones aturades sense prestació al Gironès 2014-2015. Els ajuntaments participants han presentat set projectes que suposaran nou contractacions.
Els contractats disposaran d'un total de 99 hores de formació cadascun, efectuades dins el mateix horari laboral, i obtindran un certificat de professionalitat. Entre les contractacions hi ha dos peons per a la brigada d'obres i serveis de Llagostera o un treballador de manteniment dels itineraris naturals a Celrà, per exemple.
Aquest programa té un cost total de 77.387 euros i compta amb la subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya, el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu, així com amb la col·laboració dels ajuntaments.
Diplomes a Banyoles
L'Ajuntament de Banyoles ha lliurat els diplomes als deu alumnes de la Casa d'Oficis que s'ha impartit aquest 2014. Es tracta de mig any de classes i la resta de l'any de pràctiques, durant les quals han millorat voreres de Banyoles, i han arranjat edificis municipals, ja que s'han format en manteniment integral d'edificis, habitatges i el seu entorn. 
La Casa d'Oficis de Banyoles està inclosa en el projecte de Treball als barris, subvencionat per Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), i cofinançada pel Fons social europeu.

http://girona-ofertes-ocupacio-empleo.blogspot.com/2014/12/ofertas-empleo-trabajo-provincia-girona-ayuntamiento-municipio-infojobs-adecco-infoempleo-randstad-manpower-linkedin-sepe-inem-portal-web-oficina-virtual-plan-taller-feria-lanzadera-servei-ocupacio-catalunya-.html
Gerona, Girona, Figueras, Figueres, Blanes, Lloret de Mar, Olot, Salt, Palafrugell, San Feliu de Guixols, Rosas, Roses, Bañolas, Banyoles, Palamós, Santa Coloma de Farnés, Santa Coloma de Farners, Torroella de Montgrí, Ripoll, Castellón de Ampurias, Castelló d'Empúries, Calonge, 10.000 hab., Castillo de Aro, Castell-Platja d'Aro, Castell-Platja d'Aro, La Bisbal del Ampurdán, La Bisbal d'Empordà, La Escala, L'Escala, Cassá de la Selva, Puigcerdá, Llagostera, Vidreras, Vidreres, Arbucias, Arbúcies, Massanet de la Selva, Maçanet de la Selva, Caldas de Malavella, Caldes de Malavella, Tosa de Mar, Tossa de Mar, San Hilario Sacalm, Sant Hilari Sacalm, Anglés, Vilafant

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Ofertes d'ocupació treball a Girona


OCUPACIÓ A GIRONA



TREBALL A GIRONA




FEINA A GIRONA

Ofertas de empleo y trabajo en Girona


EMPLEO EN GIRONA



TRABAJO EN GIRONA

TwitVideocurriculum

Paula Pérez Toledo

@TwitVideoCurric

Estudio Relaciones Laborales y Recursos Humanos en la Universidad Complutense (Madrid) 
 Madrid

 Se unió en diciembre de 2011
Paula Pérez Toledo
TE AGRADECERIA COMPARTIR MI BLOG CON TUS SEGUIDORES EN GOOGLE+, TWITTER, FACEBOOK, ETC. ¡GRACIAS!

LANZADERAS DE EMPLEO

LISTA: LANZADERAS DE EMPLEO TWITVIDEOCURRICULUM 
Emprendimiento solidario

SIGUE MI BLOG PARA ESTAR INFORMADO

Buscar este blog